نی‌ نی سایت

16 نکته الزامی کدبانویی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت




16 نکته طلایی کدبانویی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

این نکات حاصل سال‌ها تجربه و به اشتراک‌گذاری دانش در انجمن‌های نی نی سایت است. پس با ما همراه باشید تا از این گنجینه ارزشمند بهره‌مند شوید:

  • نکته 1:

    برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال، یک کاسه کوچک جوش شیرین داخل آن قرار دهید.
  • نکته 2:

    لکه‌های چای و قهوه روی فنجان را با خمیر دندان به راحتی پاک کنید.
  • نکته 3:

    برای تمیز کردن اتو، آن را روی یک حوله نم‌دار بکشید.
  • نکته 4:

    برای جلوگیری از بوی بد کفش‌ها، داخل آن‌ها چای کیسه‌ای خشک قرار دهید.
  • نکته 5:

    برای برق انداختن شیرآلات، از سرکه سفید استفاده کنید.
  • نکته 6:

    برای نرم شدن گوشت، قبل از پخت آن را چند ساعت در آب پیاز و کیوی رنده شده بخوابانید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • نکته 7:

    برای جلوگیری از سر رفتن شیر، یک قاشق چوبی روی قابلمه قرار دهید.
  • نکته 8:

    برای تازه نگه داشتن سبزیجات، آن‌ها را در دستمال کاغذی بپیچید و در یخچال نگهداری کنید.
  • نکته 9:

    برای پاک کردن لکه جوهر از روی لباس، از اسپری مو استفاده کنید.
  • نکته 10:

    برای از بین بردن بوی سیر و پیاز از دست، دست‌های خود را با استیل ضد زنگ لمس کنید (مانند قاشق استیل).
  • نکته 11:

    برای جلوگیری از زنگ زدن قیچی و ابزار فلزی، آن‌ها را با روغن چرب کنید.
  • نکته 12:

    برای باز کردن لوله فاضلاب، مخلوطی از جوش شیرین و سرکه را داخل آن بریزید.
  • نکته 13:

    برای خوشبو کردن خانه، چند قطره اسانس معطر روی لامپ خاموش بریزید.
  • نکته 14:

    برای تمیز کردن ماکروویو، یک فنجان آب و لیمو ترش را داخل آن به مدت چند دقیقه گرم کنید.
  • نکته 15:

    برای از بین بردن بوی ماهی از ظروف، آن‌ها را با آب و سرکه بشویید.
  • نکته 16:

    برای جلوگیری از چروک شدن لباس‌ها در ماشین لباسشویی، آن‌ها را بلافاصله بعد از اتمام شستشو خارج کنید.

با آرزوی خانه‌ای گرم و پر از عشق برای شما!





16 نکته طلایی کدبانویی: خلاصه تجربه ها از نی نی سایت

1. راز برنج خوش عطر و مجلسی

قبل از پخت برنج، آن را با آب نمک خیس کنید. این کار باعث می‌شود دانه‌های برنج بلندتر و خوش عطرتر شوند. هنگام آبکش کردن برنج، کمی روغن به آب اضافه کنید تا دانه‌ها به هم نچسبند. برای مجلسی‌تر شدن برنج، می‌توانید از زعفران دم‌کرده یا روغن کرمانشاهی استفاده کنید. یادتان نرود قبل از دم کردن، روی برنج کمی روغن یا کره قرار دهید. اگر برنجتان شفته شد، یک تکه نان لواش روی آن قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند. برای ته دیگ طلایی و ترد، از سیب زمینی ورقه شده، نان لواش، یا کاهو استفاده کنید. یک قاشق ماست هم به بهتر شدن ته دیگ کمک می‌کند.

2. تمیز کردن گاز استیل

برای تمیز کردن گاز استیل، از مخلوط جوش شیرین و آب استفاده کنید. خمیر را روی سطح بمالید و بعد از چند دقیقه با دستمال مرطوب پاک کنید. می‌توانید از سرکه سفید رقیق شده هم برای براق کردن سطح استفاده کنید. از سیم ظرفشویی برای پاک کردن لکه‌های سخت استفاده نکنید، زیرا باعث خراشیدگی می‌شود. برای پیشگیری از کثیف شدن، بعد از هر بار آشپزی گاز را تمیز کنید. با یک دستمال نمدار آغشته به چند قطره روغن بچه، گاز را براق کنید. بهره‌گیری از دستمال‌های میکروفایبر برای پاک کردن گاز کاملا مطلوب است. برای از بین بردن چربی های سرسخت میتوانید از اسپری های مخصوص گاز پاک کن استفاده کنید.

3. رفع بوی بد یخچال

یک ظرف جوش شیرین در یخچال قرار دهید تا بوی بد را جذب کند. می‌توانید از یک تکه زغال فعال هم استفاده کنید. تمیز کردن دوره‌ای یخچال و فریزر از تجمع مواد غذایی فاسد جلوگیری می‌کند. قرار دادن یک تکه لیمو ترش یا سیب‌زمینی در یخچال هم به رفع بوی بد کمک می‌کند. از گذاشتن مواد غذایی بدون درپوش در یخچال خودداری کنید. برای جذب بو می‌توانید از مقداری قهوه آسیاب شده هم استفاده کنید. میتوانید یک تکه پنبه را به وانیل آغشته کنید و در یخچال بگذارید.

4. جلوگیری از کپک زدن مربا

هنگام پخت مربا، از شکر کافی استفاده کنید. شکر نقش نگهدارنده را ایفا می‌کند. مربا را در شیشه‌های تمیز و استریل شده بریزید. قبل از بستن در شیشه، یک لایه نازک روغن مایع روی سطح مربا بریزید. بعد از باز کردن شیشه مربا، آن را در یخچال نگهداری کنید. میتوانید از آبلیمو به عنوان نگهدارنده طبیعی استفاده کنید. درب شیشه مربا را محکم ببندید تا هوا وارد نشود. از قاشق تمیز برای برداشتن مربا استفاده کنید.

5. نرم کردن گوشت سفت

گوشت را قبل از پخت با آب پیاز، ماست یا کیوی مزه‌دار کنید. اضافه کردن کمی سرکه یا آبلیمو به گوشت هم باعث نرم شدن آن می‌شود. از بیفتک کوب برای نرم کردن بافت گوشت استفاده کنید. پخت طولانی مدت با حرارت ملایم باعث نرم شدن گوشت می‌شود. می‌توانید گوشت را با مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه ماساژ دهید. از پودر زنجبیل برای نرم کردن گوشت استفاده کنید. اگر فرصت دارید، گوشت را به مدت طولانی در آب نمک قرار دهید.

6. رفع شوری غذا

یک تکه سیب زمینی پوست کنده در غذا بیندازید تا نمک اضافی را جذب کند. می‌توانید کمی آبلیمو یا سرکه به غذا اضافه کنید. اگر غذا آبکی است، مقداری آرد یا نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و به غذا اضافه کنید. اضافه کردن کمی شکر یا عسل هم می‌تواند طعم غذا را متعادل کند. اگر سوپ یا آش است، میتوانید کمی ماست به آن اضافه کنید. در غذاهای گوشتی، اضافه کردن سبزیجات بیشتر می‌تواند شوری را کاهش دهد. مقداری خامه یا شیر هم می‌تواند به تعدیل شوری کمک کند.

7. از بین بردن بوی زهم مرغ

مرغ را قبل از پخت با آبلیمو، سرکه یا زنجبیل مزه‌دار کنید. هنگام پخت، از ادویه‌های معطر مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین استفاده کنید. اضافه کردن چند برگ بو به آب مرغ هم بوی زهم را از بین می‌برد. می‌توانید مرغ را در مخلوط آب و نمک به مدت یک ساعت خیس کنید. مقداری پیاز و سیر رنده شده به مرغ اضافه کنید. قبل از پخت، پوست مرغ را جدا کنید. از رزماری و آویشن برای طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

8. تازه نگه داشتن سبزیجات

سبزیجات را در یک دستمال کاغذی مرطوب بپیچید و در یخچال نگهداری کنید. می‌توانید سبزیجات را در یک ظرف آب سرد قرار دهید و در یخچال بگذارید. برخی سبزیجات مانند کرفس و کاهو را می‌توانید در یک لیوان آب قرار دهید. از نگهداری سبزیجات در کنار میوه‌ها خودداری کنید، زیرا گاز اتیلن تولید شده توسط میوه‌ها باعث فساد سریع‌تر سبزیجات می‌شود. سبزیجات را در کیسه‌های زیپ‌دار نگهداری کنید. هویج را در ظرف آب نگهداری کنید. برای جلوگیری از پلاسیده شدن سبزیجات، آنها را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید.

9. جلوگیری از سر رفتن شیر

قبل از جوشاندن شیر، دیواره داخلی قابلمه را با کره چرب کنید. می‌توانید یک قاشق چوبی روی دهانه قابلمه قرار دهید. شیر را با حرارت ملایم بجوشانید. مرتب شیر را هم بزنید. می‌توانید از شیرجوش‌های مخصوص ضد سر رفتن استفاده کنید. اگر شیر سر رفت، بلافاصله شعله را خاموش کنید. مقداری نمک به شیر اضافه کنید.

10. از بین بردن لکه‌های چای از روی فنجان

از مخلوط جوش شیرین و آب برای تمیز کردن فنجان‌ها استفاده کنید. می‌توانید از سرکه سفید رقیق شده هم استفاده کنید. مالیدن نمک روی لکه‌ها هم می‌تواند موثر باشد. اگر لکه‌ها خیلی مقاوم هستند، از سفید کننده رقیق شده استفاده کنید. فنجان ها را بلافاصله بعد از استفاده بشویید. از سیم ظرفشویی برای تمیز کردن فنجان‌ها استفاده نکنید. می‌توانید از قرص های ماشین ظرفشویی برای تمیز کردن فنجان‌ها استفاده کنید.

11. براق کردن شیرآلات

از سرکه سفید برای پاک کردن لکه‌های آب و رسوبات روی شیرآلات استفاده کنید. می‌توانید از آبلیمو هم استفاده کنید. پس از تمیز کردن، شیرآلات را با یک دستمال خشک تمیز کنید. بهره‌گیری از دستمال‌های میکروفایبر برای براق کردن شیرآلات کاملا مطلوب است. می‌توانید از اسپری های مخصوص شیرآلات استفاده کنید. جوش شیرین و آب را مخلوط کنید و روی شیرآلات بمالید. از پولیش های مخصوص فلزات برای براق کردن شیرآلات استفاده کنید.

12. رفع گرفتگی سینک ظرفشویی

ابتدا آب جوش در سینک بریزید. اگر گرفتگی شدید است، از تلمبه استفاده کنید. می‌توانید از مخلوط جوش شیرین و سرکه استفاده کنید. ابتدا جوش شیرین را در سینک بریزید و سپس سرکه را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه آب جوش بریزید. اگر باز هم گرفتگی رفع نشد، از فنر لوله بازکنی استفاده کنید. در صورت لزوم با لوله بازکنی تماس بگیرید. از ریختن روغن و مواد غذایی در سینک خودداری کنید. از صافی سینک برای جلوگیری از ورود مواد جامد به لوله ها استفاده کنید.

13. تمیز کردن مایکروویو

یک فنجان آب و یک قاشق سرکه را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 5 دقیقه روشن کنید. بخار حاصله باعث نرم شدن لکه‌ها می‌شود. سپس داخل مایکروویو را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. می‌توانید از آبلیمو هم به جای سرکه استفاده کنید. برای جلوگیری از کثیف شدن مایکروویو، هنگام گرم کردن غذا از درپوش استفاده کنید. هر هفته مایکروویو را تمیز کنید. از اسکاچ زبر برای تمیز کردن مایکروویو استفاده نکنید. میتوانید از اسپری های مخصوص تمیز کردن مایکروویو استفاده کنید.

14. از بین بردن بوی سیر و پیاز از دست

دست‌های خود را با آب سرد و صابون بشویید. دست‌های خود را به یک قاشق استیل بمالید. می‌توانید از آبلیمو یا سرکه برای شستن دست‌ها استفاده کنید. مالیدن مقداری قهوه آسیاب شده به دست ها میتواند بوی بد را از بین ببرد. دست های خود را با خمیر دندان بشویید. دست های خود را با نمک بشویید. مقداری جعفری را بین دستان خود بمالید.

15. رفع بوی سوختگی از خانه

پنجره ها را باز کنید تا هوا جریان پیدا کند. یک حوله خیس را در هوا تکان دهید. یک ظرف آب و سرکه را روی اجاق گاز بجوشانید. یک کاسه قهوه آسیاب شده در خانه قرار دهید. شمع معطر روشن کنید. کمی دارچین را روی اجاق گاز بسوزانید. مقداری پوست پرتقال را بجوشانید.

16. تمیز کردن اتو

اتو را روی درجه حرارت پایین قرار دهید و روی یک پارچه نخی تمیز بکشید. برای از بین بردن لکه‌های سخت، از مخلوط جوش شیرین و آب استفاده کنید. می‌توانید از خمیر دندان هم استفاده کنید. اتو را با سرکه سفید تمیز کنید. هنگام اتو کردن لباس ها، از درجه حرارت مناسب استفاده کنید. بعد از هر بار استفاده، اتو را تمیز کنید. از سیم ظرفشویی برای تمیز کردن اتو استفاده نکنید.

نمایش بیشتر

یک دیدگاه

  1. برای برطرف کردن بوی پیاز از دست ها، من همیشه یک قاشق فلزی روی دستم می کشم. یک روز که پیاز زیاد خرد کرده بودم و بویش نمی رفت، یک کاسه استیل برداشتم و انگشت هام رو خوب روی سطحش مالیدم و عجیب بود که کار کرد.

    رفع شوری غذا هم که خیلی اتفاق میافته. من یک بار آش شور شده بود و یک سیب زمینی خام پوست کنده توش انداختم، ولی جالب این که حتی آبش را هم کم کردم و باز شور بود. آخرش مجبور شدم کمی آرد ذرت حل شده توی آب سرد به آش اضافه کنم تا هم غلظت بیفته هم شوری کم بشه.

    برای نگهداری سبزی هم من یه روش دیگه امتحان کردم. سبزی خوردن را داخل یه ظرف دربسته میذارم و ته ظرف یک دستمال آشپزخانه خشک میندازم. هر بار که سبزی بر میدارم دستمال رو عوض می کنم تا رطوبت اضافه نگهش نداره. این طوری سبزی ها حداقل یک هفته تازه می مونن.

    تمیز کردن ماکروویو هم که خیلی کار سختیه. من یک بار نصف لیمو ترش تو یه کاسه آب گذاشتم و پنج دقیقه گرم کردم. بعد دودستمال برداشتم؛ یکی برای تمیز کردن دیواره ها و یکی برای پاک کردن سقف ماکروویو. با این که لکه ها نرم شده بود اما بعضی جاها هنوز چربی داشت. مجبور شدم دوباره آب و صابون مایع رو امتحان کنم.

    لوله های آشپزخانه هم یه وقتایی خیلی گیر می کنن. من همیشه جوش شیرین و سرکه میریزم، ولی یه بار گرفتگی خیلی شدید بود. مجبور شدم یک مشت نمک هم به مخلوط اضافه کنم و یک عالمه آب جوش پشتش بریزم تا تموم آشغال ها از لوله پایین بره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا